Weinig comfort door een harde bodem

Spiraalbodems, boxsprings of lattenbodems kunnen behoorlijk stug zijn, waardoor je de matras alle veercomfort moet geven. Het is dan net of de matras niet dik genoeg is en te weinig comfort geeft. In dat geval kan de air matras van Matrair je uitkomst bieden.

De matras van Matrair is extra dik én je kunt hem naar wens instellen. Hierdoor lig je niet door de matras heen, maar wordt je als het ware door het matras gedragen. Dit geeft ultiem ligcomfort, zelfs op een harde ondergrond.

werkingproefliggen

Werking

Hoe stel ik de matras in

Ieder mens heeft een unieke lichaamsbouw en gewicht. Naast geslacht zorgt ook leeftijd voor een uniek lichaamsprofiel. Zo zorgt bij een vrouw bijvoorbeeld de heup ervoor dat het lichaam niet recht ligt, en kan dit ’s nachts leiden tot een vervelend drukpunt. Bij een man zijn het vooral de schouders die voor drukpunten zorgen, waardoor veel mannen opstaan met een pijnlijke schouder.

De matras van Matrair helpt hierbij, door zich volledig op je gewicht en unieke lichaamsbouw in te stellen. Hierdoor heb je geen vervelende drukpunten, en lig je mooi recht. Je slaapt dus beter en staat bovendien fitter op. Zo kan je nachtrust je dagrust verbeteren.

matrair matras afstandsbediening

Het instellen van de heupzone

Vrouwen hebben van nature bredere heupen. Mooi natuurlijk, maar heupen zorgen hierdoor wél voor vervelende drukpunten. Het niet vlak liggen op de zij kan bovendien zorgen voor een vervelende lage rugpijn. De heuponder-steuning van de matras kan hierop ingesteld worden. Hieronder zie je hoe je dat doet. Als de matras goed is ingesteld, lig je mooi vlak, geïllustreerd door een rechte rode lijn.

Hierboven is een Matrair zonder Topmatras gebruikt. De instelbaarheid van de matras is dan optimaal. Als je last hebt van pijn in je onderrug, is het vaak voldoende om mooi vlak te liggen. Met de afstandsbediening kun je je matras nog extra fine-tunen totdat je de rugpijn zo weinig mogelijk voelt.

Het instellen van de schouderzone

Mannen hebben van nature brede schouders. Hierdoor zijn het juist de schouders die ervoor zorgen dat het lichaam op de zij niet recht ligt. Bovendien raken schouders vaak bekneld. De schouderondersteuning van de matras kan ook hierop ingesteld worden. Hieronder ziet je hoe je dat doet. Als de matras goed is ingesteld, lig je mooi vlak, geïllustreerd door een rechte rode lijn.

Hierboven is een Matrair met Topmatras gebruikt. Er is goed te zien dat de instelbaarheid van de matras hiermee ruim voldoende is. Als je last hebt van je nek of schouders, kan het helpen om goed vlak te liggen. Met de afstandsbediening kun je de matras nog extra fine-tunen totdat je de schouder- of nekpijn zo weinig mogelijk voelt.

Instelbaar antirugpijn matras kun je zo instellen dat je pijn verdwijnt.

MATRAIR GEEFT HET ULTIEME LIGCOMFORT

De unieke instelbare eigenschappen van de Matrair en de goede ventilatie en warmteregulering maken de Matrair matras tot één van de meest comfortabele matrassen op de markt. Matrair biedt je meerdere systemen en uitvoering. Je kunt je Matrair dus persoonlijk samenstellen.

MATRAIR BIEDT TWEE MATRASSYSTEMEN

Systeem met enkele luchtkamer en schouder- en heupondersteuning.
De matras heeft minder instelmogelijkheden maar is eenvoudig in te stellen.

Systeem met twee luchtkamers om de schouder- en heupzone apart in te stellen.
De matras heeft meer instelmogelijkheden maar is iets lastiger in te stellen.


DE AFDEKLAGEN BEPALEN UW COMFORT

Koudschuim Hr 65 heeft een lange levenduur en biedt goede ondersteuning en prima ventilerende eigenschappen.
Talalay latex Vita Talalay® Superior is superieur. Geen enkel ander materiaal in de markt biedt deze duurzaamheid en uitermate goed ventilerende eigenschappen.
De Vita Talalay® Embrace is ontwikkeld voor iedereen die het gevoel van memory foam fijn vinden, maar de voorkeur geven aan een betere drukverlaging en ventilatie eigenschappen. Dit in tegenstelling tot andere memory foams.

De Matrair wordt geleverd inclusief één van twee soorten hoezen:

MATRAIR VELOURS MATRASHOES

De Matrair Velours matrashoes is een op comfort gerichte zeer hoogwaardige matrashoes. De velours matrashoes onderscheidt zich door een luxueuze uitstraling.

 

MATRAIR COOLPLUS MATRASHOES

De CoolPlus matrashoes bevat een innovatieve vezelstructuur, die zorgt voor een snelle afvoer van vocht en warmte. Hierdoor blijft de huid langer droog, fris en koel. Deze ademende eigenschappen maken de CoolPlus matrashoes een echte aanrader, vooral in de zomer.

AFRITSBARE MATRAIR PRO TOPMATRAS

De Matrair Pro Topmatras is een eenvoudig te bevestigen accessoire. Naast de goede eigenschappen van de Matrair geeft het extra topmatras nog meer comfort en zorgt het voor een nog betere ventilatie en warmteregulering. Het topmatras is afritsbaar en daarmee gemakkelijk schoon te maken.

DE MATRASSEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE MAATVOERINGEN

cm 80 90 100 120 140
200
210
220

Formaten éénpersoonsmatras

 

cm 140 160 180 200
200
210
220

Formaten tweepersoonsmatras

 

Kom proefliggen in onze slaapstudio

Matrair geeft je de mogelijkheid om proef te liggen. Je zult ontdekken hoe je de Matrair op jóuw lichaam en wensen kunt aanpassen en hoe nachtrust je dagrust kan verbeteren. Als je een afspraak maakt in onze slaapstudio, dan nemen we uitgebreid de tijd voor je en vertellen we je alles over de werking. Je kunt dan tevens ontdekken welke matras het beste bij je past, want Matrair levert verschillende matrassen in diverse prijsklassen.

Je mag de Matrair matras thuis 90 nachten vrijblijvend proberen

Als je toch nog twijfelt na een bezoek aan onze slaapstudio, dan mag je de Matrair matras 90 nachten thuis testen. Zo ben je verzekerd van een goede aankoop. Je moet de matras wel eerst betalen, maar je hebt de zekerheid dat je de matras mag ruilen als hij niet bevalt.

Kies één van de onderstaande mogelijkheden. Liever bellen? Bel dan 0513-412121.

Wil je uitleg over de Matrair en de matras proberen? Vul dan onderstaand formulier in. De dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op. Je kunt ook 0513-412121 bellen. We verwijzen je dan door naar de dichtstbijzijnde dealer.

  Ik wil de Matrair proberen bij een dealer in mijn buurt


  Kom langs in de Matrair Slaapstudio te Heerenveen om de Matrair matras te proberen. We zijn van maandag t/m vrijdag tot 21:00 uur (op afspraak) geopend. Vul onderstaand formulier in of bel 0513-412121. Dan kunnen we de tijd voor je nemen en je van uitgebreide uitleg voorzien.

   Ik wil een afspraak in de Matrair Slaapstudio te Joure


   Matrair Slaapstudio, Houtdraaier 5, 8447 GG Heerenveen.
   Route plannen met Google maps

   Contact met Matrair

   matrair-logo

   Matrair bv
   Houtdraaier 5
   8447 GG Heerenveen

   Bel voor de Matrair met tel: 0513-412121

   Email : info@matrair.nl
   Kamer van Koophandel nr. 01074880

   Matrair, het betere matrasmerk