Waarom dit antirugpijn matras wél werkt

Veel mensen hebben last van rugpijn, waardoor ze niet lekker kunnen liggen op hun matras. De rug is net verkeerd belast, waardoor een pijnlijke sensatie ontstaat. Vaak zit deze pijn onder in de rug. Deze pijn kan ervoor zorgen dat je niet goed in slaap kunt vallen. De Matrair antirugpijn matras is dan een uitstekende oplossing. De matras is zo in te stellen dat de pijn wordt verzacht of zelfs geheel verdwijnt; de knelpunten worden weggehaald en de gewrichten worden ontlast.

Pijn door fibromyalgie of artrose

Pijn door fibromyalgie of artrose

Artrose is geen ouderdomsziekte, maar een reumatische ziekte. Op de rechter afbeelding ziet je een gewricht dat is aangetast door artrose. Bij artrose worden de kraakbeenkussentjes afgebroken. Na verloop van tijd gaan de botten over elkaar heen schuren. Bij het liggen geeft dit een onaangename pijn. Kenmerkend voor fibromyalgie zijn spierpijn en drukpijnlijke punten verspreid over het lichaam. Door de pijnlijke drukpunten gaat het syndroom vaak gepaard met klachten zoals slaapstoornissen, vermoeidheid, spierstijfheid. De instelbare matras van Matrair heeft verschillende comfortzones die je afzonderlijk kunt instellen. Hierdoor kun je de matras zó instellen dat de drukpunten worden verlicht, je houding iets verandert en de pijn wordt verzacht of zelfs verdwijnt.

De instelbare matras verzacht je pijn

De antirugpijn matras van Matrair is eenvoudig in te stellen op je wensen. Met één druk op de knop van de afstandsbediening worden de heup- en schouderondersteuning aangepast. Als je last hebt van pijn in je rug, schouder, heupen of nek, zorg je eerst dat je goed vlak te ligt. Vervolgens kun je je matras extra fine-tunen waardoor je de druk op de pijnlijke plek zoveel mogelijk verlicht. Zo kun je je pijnlijke rug, maar ook nek of schouder ontlasten en hoeven deze je welverdiende nachtrust nooit meer in de weg te staan. Eindelijk goed slapen!

werkingproefliggen

90 dagen omruilgarantie

Om er zeker van te zijn dat de Matrair matras iets voor je is, geven we je de mogelijkheid om te gaan proefliggen. Je zult ontdekken hoe je de Matrair op jóuw lichaam en wensen aan kunt passen en hoe nachtrust je dagrust kan verbeteren. Je moet de matras wel eerst betalen, maar je hebt de zekerheid dat je de matras mag ruilen als hij niet bevalt. Matrair levert verschillende matrassen in verschillende prijsklassen. Neem contact met ons op om er achter te komen welk matras voor jou geschikt is.

2 mogelijkheden om de Matrair vrijblijvend te proberen

Bij Matrair mag je de matras na aanschaf 90 dagen testen. Zo ben je verzekerd van een goede aankoop. Kies één van de onderstaande mogelijkheden. Liever bellen? Bel dan 0513-412121.

Wil je uitleg over de Matrair en de matras proberen? Vul dan onderstaand formulier in. De dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op. Je kunt ook 0513-412121 bellen. We verwijzen je dan door naar de dichtstbijzijnde dealer.

  Ik wil de Matrair proberen bij een dealer in mijn buurt

  Kom langs in de Matrair Slaapstudio te Heerenveen om de Matrair matras te proberen. We zijn uitsluitend op afspraak geopend. Vul onderstaand formulier in of bel 0513-412121. Dan kunnen we de tijd voor je nemen en je van uitgebreide uitleg voorzien.

   Ik wil een afspraak in de Matrair Slaapstudio te Heerenveen

   Matrair Slaapstudio, Nipkowweg 11, 8501 XH  Joure.
   Route plannen met Google maps


   WERKING      DE MATRAS      HOME


   Contact met Matrair

   Matrair instelbaar slaapcomfort

   Matrair bv
   Nipkowweg 11
   8501 XH  Joure

   Bel voor de Matrair met tel: 0513-412121

   Email : info@matrair.nl
   Kamer van Koophandel nr. 01074880

   Matrair instelbaar slaapcomfort

   Privacyvoorkeur centrum

   Necessary

   Cookie namesavedInformation
   _icl_current_language1 daySaves the users language preference.
   wpml_browser_redirect_test1 sessionRedirects to language domain.
   _icl_visitor_lang_js1 dayDetects browser language settings.

   _icl_current_language, wpml_browser_redirect_test, _icl_visitor_lang_js

   Marketing


   __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmt

   Analytics

   Other

   Cookie nameSavedInformation
   __utma2 yearsGoogle Analytics – statistics
   __utmb2 years Google Analytics – statistics
   __utmc1 sessionGoogle Analytics – statistics
   __utmz6 monthsGoogle Analytics – statistics
   __utmt10 min.Google Analytics – statistics/td>
   GPS 1 session