Slecht slapen

Als je slecht slaap, sta je moe op. Mensen die langdurig slecht slapen komen vaak op een punt dat ze met slaapmiddelen willen beginnen. Slaapmiddelen zijn geen onschuldige medicijnen. Als je er eenmaal mee bent begonnen kom je er erg moeilijk vanaf. Als je natuurlijk wilt slapen – zonder medicijnen – kunnen we niet zeggen dat een Matrair matras dé oplossing is, maar zeker is dat ultiem comfort bijdraagt aan de nachtrust. De matras is met de afstandsbediening in te stellen totdat je de ideale lighouding hebt. Dit zorgt ervoor dat je geen vervelende drukpunten voelt en geen rug-, nek-, heupen-, of schouderpijn hebt tijdens het liggen of bij het opstaan.

Pijn bij het liggen

Veel mensen liggen niet lekker omdat ze ergens pijn ervaren. De nek, schouders, rug, heupen of de knieën kunnen pijnlijk zijn bij het liggen. Deze pijn kan ervoor zorgen dat je niet goed in slaap kunt vallen. In deze gevallen kan een Matrair matras een uitstekende oplossing zijn. De matras is zo in te stellen dat de pijn wordt verzacht of zelfs geheel verdwijnt; de knelpunten worden weggehaald en de gewrichten worden ontlast.

Probeer Matrair matras vrijblijvend

Bij Matrair mag je de matras na aanschaf 90 dagen testen. Zo ben je verzekerd van een goede aankoop.

Goed slapen voor 1,85 per nacht

We kunnen je  – als je daar behoefte aan hebt – een financiering aanbieden van 5000 euro waarmee je een tweepersoons matras of twee éénpersoons matrassen ruimschoots kunt betalen. Wil je alleen een éénpersoons matras? Geen probleem. Je krijgt dan ruim 2500 euro op je rekening gestort. De kosten? 56 euro per maand oftewel 1,85 euro* per nacht!

Kom langs in de Matrair Slaapstudio te Joure om de Matrair matras te proberen. We zijn van maandag t/m vrijdag tot 21:00 uur (op afspraak) geopend. Vul onderstaand formulier in of bel 0513-412121. Dan kunnen we de tijd voor je nemen en je van uitgebreide uitleg voorzien.

    Ik wil een afspraak in de Matrair Slaapstudio te Joure


    Matrair Slaapstudio, Nipkowweg 11, 8501 XH  Joure, T 0513 412121