Waarom dit antirugpijn matras wél werkt

Veel mensen hebben last van rugpijn, waardoor ze niet lekker kunnen liggen op hun matras. De rug is net verkeerd belast, waardoor een pijnlijke sensatie ontstaat. Vaak zit deze pijn onder in de rug. Deze pijn kan ervoor zorgen dat je niet goed in slaap kunt vallen. De Matrair antirugpijn matras is dan een uitstekende oplossing. De matras is zo in te stellen dat de pijn wordt verzacht of zelfs geheel verdwijnt; de knelpunten worden weggehaald en de gewrichten worden ontlast.

Goed ingesteld verzacht de matras je pijn

De antirugpijn matras van Matrair is eenvoudig in te stellen op je wensen. Met één druk op de knop van de afstandsbediening worden de heup- en schouder-ondersteuning aangepast. Als je last hebt van pijn in je rug, zorg je eerst dat je goed vlak te ligt. Vervolgens kun je je matras extra fine-tunen totdat je je rugpijn niet meer voelt. Zo kun je je pijnlijke rug, maar ook nek of schouder ontlasten en hoeven deze je welverdiende nachtrust nooit meer in de weg te staan. Hoe fijn is dat?

proefliggen

Ervaar het zelf

Matrair geeft je de mogelijkheid om proef te liggen. Je zult ontdekken hoe je de Matrair antirugpijn matras de pijn in je lage rug en nek verzacht of zelfs geheel wegneemt. Als je een afspraak maakt in onze slaapstudio, dan nemen we uitgebreid de tijd voor je en mag je de antirugpijn matras uitgebreid testen. Je kunt dan tevens ontdekken welke Matrair model het beste bij je past.

De Matrair antirugpijn matras scoort 100% klanttevredenheid

Als je toch nog twijfelt na een bezoek aan onze slaapstudio, dan mag je de Matrair antirugpijn matras 90 nachten thuis testen. Zo ben je verzekerd van een goede aankoop. Wij garanderen 100% klanttevredenheid.

Kies één van de onderstaande mogelijkheden. Liever bellen? Bel dan 0513-412121.

Wil je uitleg over de Matrair en de matras proberen? Vul dan onderstaand formulier in. De dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op. Je kunt ook 0513-412121 bellen. We verwijzen je dan door naar de dichtstbijzijnde dealer.

  Ik wil de matras proberen bij een dealer in mijn buurt  Kom langs in de Matrair Slaapstudio te Heerenveen om de Matrair matras te proberen. We zijn van maandag t/m vrijdag tot 21:00 uur (op afspraak) geopend. Vul onderstaand formulier in of bel 0513-412121. Dan kunnen we de tijd voor je nemen en je van uitgebreide uitleg voorzien.

   Ik wil graag een afspraak in de Slaapstudio te Joure   Matrair Slaapstudio, Houtdraaier 5, 8447 GG Heerenveen.
   Route plannen met Google maps

   Ervaringen van klanten:

   Wim Veenstra, Groningen
   Zo blij dat ik eindelijk van die rugpijn af ben. Slaap nu veel beter en heb overdag ook minder last. De investering meer dan waard!

   Jolanda Dijkstra, Amersfoort
   Ik ben echt heel blij met mijn antirugpijn matras. Ik slaap nu veel beter en mijn pijn is veel minder, maar helemaal goed is het helaas niet. Aanrader!

   Jan Willem, Uithuizen
   Had eerst boxspring gekocht maar was niet tevreden over matrassen. Heb matrassen vervangen door matrair matras op onderstel boxspring. Kan niet beter.

   Paul Brouwer, Roermond
   Ik kreeg de matras na 5 weken niet goed geregeld. Ze zijn langsgekomen, hebben de matras juist gezet en nu lig ik geweldig. Ik had hem al die tijd te hard staan. Ps bij mij zijn ze hem gratis komen regelen. Goeie service.

   Coremans, Lemmer
   Had enorm veel rugpijn is een heel stuk beter dankzij het fijne matrair matras. Helaas zijn niet alle klachten verdwenen maar slaap nu wel veel langer en prettiger.

   Alieke Bregman, Heerenveen
   Ik heb van alles geprobeerd, maar nooit een goede oplossing gevonden. Door mijn schouderpijn werd het slapen bijna onmogelijk. Uiteindelijk viel ik wel in slaap, maar dan vooral door mijn grote vermoeidheid. Uitgerust opstaan was er niet bij. Door de pijn lukte het niet om een comfortabele lighouding te vinden. Met vier uur slaap was ik al heel tevreden, maar ik heb tenminste 7 uur nodig. Het zat mijn functioneren behoorlijk in de weg. Toen ontdekte ik de antirugpijn matras van Matrair matras. Na een beetje puzzelen en instellen had ik de matras precies zo aangepast, dat mijn pijn al snel verdween. Heel veel moeite kostte me dat trouwens niet. De schouder- en heupcomfortzone, zoals Matrair die noemt, blijken echt te werken. Ik weet niet of het voor iedereen werkt natuurlijk, maar de Matrair heeft mij in ieder geval enorm geholpen. Ik wil hem nooit meer kwijt.

   Brouwer, Meppel
   Heb matras met boxspring in de slaapstudio gekocht, slaapt heerlijk.

   van Stapelen, Rhoon
   Na 11 jaar op matrair matras geslapen hebben was toplaag versleten  eerste 1 0 jaar beviel zo goed Ik heb er weer een gekozen.

   Fenster, Meerbusch
   Ik heb al 4 jaar een Matrair en ik wil hem voor geen goud missen. Mocht je nog twijfelen, ik kan hem ten zeerste aanraden. 

   Contact met Matrair

   Matrair instelbaar slaapcomfort

   Matrair bv
   Houtdraaier 5
   8447 GG Heerenveen

   Bel voor de Matrair met tel: 0513-412121

   Email : info@matrair.nl
   Kamer van Koophandel nr. 01074880

   Matrair instelbaar slaapcomfort